Странице

четвртак, 3. децембар 2015.

DS smejurija - organizovali veče komedijaša


Demokratska stranka u Grockoj već duže vreme zasmejava ozbiljne političare na lokalu, ovaj put su zabavljali i svoje članove.

Od kako smo kritikovali sadašnji OO da ništa ne radi i da predstavlja cirkus na političkoj sceni, oni su platili jedan intervju za lokalni sajt, ali sad su stvarno preterali. Organizovali su stand-up veče.


Opština ima toliko problema, DS u teškoj opoziciji, a oni zasmejavaju sebe i svoje članove. Pred oko 10tak članova DS pričali su viceve.

Znamo da je opština puna političkih cirkuzanata, ali dvorskih luda još nismo imali.


Nadamo se da GrO DS prati šta radi lokalni odbor, koji od formiranja poslednjeg OO nije imao nijednu OZBILJNU akciju.

Bilo je raznoraznih članova OO DS u Grockoj, ali mislimo da su sad stvarno pretarali.

2 коментара:

  1. Ako se vec predstavljate kao Grocka istina onda ne ide da prenosite ovako netacne informacije to cak ni Vama ne prilici. Niko nije pricao viceve vec su dovedeni ozbiljni Stand up komicari nema potrebe da i njih ismevate. Bilo je preko 50 ljudi toliko je kafic mogao da primio. Organizovano je vece za druzenje sa omladinom DS-a. Ds se trudi da uradi nesto novo za ovu opstinu. Uredu je da se kritikuje neciji rad, ali kritika na licnoj osnovi je samo odraz vase licnosti i nekulture. U nedostatku politickih argumenata Vi se sluzite najprimitivnijim napadima na neciju licnost to govori sve o Vama. Ja imam svasta da kazem na racun ove nesposobne vlasti u opstini ali ovo nije mesto za to, ali nikada sebi nebi dozvolio da se bavim ovako primitivnim stvarima kao sto su uvrede... Sve najbolje Vam zelim

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши