Странице

среда, 2. децембар 2015.

Gde ćes sad Dragoljube?


UG Naša Kaluđerica poslednjih dana, vrši intezivne pregovore sa raznim političkim organizacijama od SDPS Rasima Ljajića do SRS Vojislava Šešelja, od levice do desnice, od vlasti do opozicije.

Prošle nedelje UG Naša Kaluđerica je bila na promociji novog Pokreta za TOleranciju čiji je predsednik Jasminko Hadžisalihović, nekadašnji predsednik GrO SDPS Rasima Ljajića, par dana posle su imali sastanak sa predstavnicima SRS.

UG Naša Kaluđerica na sastanku sa SRS (sa leva na desno Tin Antić i Dragoljub Krstić predstavnici UG Naša Kaluđerica, u sredini Miljan Danjanović, predsednik gradskog odbora SRS Beograd)
Pre izvesnog vremena su pregovarali sa DSS, a posle toga sa Blažom Stojanovićem i njegovom GG. Da ne bude zabune potpredsednik UG Naša Kaluđerica je član Srpskog otadžbinskog fronta i Ruske stranke.

Čovek bi sad pomislio da je to neka ozbiljna GG, međutim njih ima samo 3, predsednik, potpredsednik i još jedan. I to je sve. Iako se predstavljaju da imaju hiljade članova, niko ih nikada nije video. Možda se negde kriju, ili ih kriju drugi, ili najverovatnije ih uopšte i nema.

Politička biografija Dragoljuba Krstića

Svoju političku karijeru Krstić počinje na Zvezdari u SRS zajedno sa svojim ocem.

Sa kuburom
Kasnije prelazi u JUL Mirjane Marković, ali posle petooktobarskih promena napušta JUL.

Voli čovek da liže
Posle JULa, napravio je par godina pauzu i prelazi u LDP, tu ostaje jedno vreme, ali sve vreme šuruje sa Narodnom seljačkom strankom Marijana Rističevića, NP Maje Gojković, kao i sa DHSS-om.

Ozbiljan političar, bre
Na kraju ga izbacuju iz LDP, i onda pravi svoje UG Našu Kaluđericu. Na izbore 2012. je najavljivao samostalni izlazak, pobedu, međutim nije uspeo da skupi ni 10tak potpisa za svoju listu.

Spreman za rat sa političkim neprijateljima

Нема коментара:

Постави коментар